Volontär – bärhjälp och leveranser

KFUM Öppna Hjärtat Second hand Eskilstuna

 

Just nu är vi i stort behov av volontärer som kan hjälpa till med att bära, hämta och leverera möbler till våra kunder och gåvogivare i Eskilstuna.

Arbetet kommer att involvera många tunga lyft och det är därför bra om du gillar att vara fysiskt aktiv. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och du kommer ofta att få möta kunderna i deras hem. Det är därför viktigt att kunna vara lyhörd inför kundernas önskemål när vi erbjuder bärhjälp.

Andra uppgifter som kan ingå i uppdraget är också att dela ut reklam i olika bostadsområden.

Som volontär lär du dig nytt, växer som person och bidrar till något mycket större än dig själv. Vår vinst går till Barnmissionens humanitära arbete och KFUM Eskilstunas ungdomsverksamhet. Det betyder att allt du gör här kommer att gå till välgörande ändamål.

Hos oss tar vi tillvara på allas olikheter och här är man välkommen oavsett bakgrund, ålder eller etnicitet. Vår verksamhet är också väldigt anpassningsbar efter dina egna önskemål och behov. Det gör att oavsett om du kommer hit för att få erfarenheter, få social träning eller bara vill ha något att göra så hjälper du oss i vårt arbete för barn och ungdomar världen över.

Låter allt detta intressant så ser vi fram emot din ansökan. Klicka här för att skicka in din intresseanmälan