Om oss

barnmissionenKFUM Öppna hjärtats vision är att hjälpa utsatta människor ur ett liv av nöd och fattigdom. Genom vår försäljning av secondhandvaror inbringar vi vinst till KFUMs ungdomsorganisation i Eskilstuna och Barnmissionens hjälpinsatser världen över. Det gör att fler barn och unga kan få vård, utbildning och möjlighet till utveckling.

Barnmissionen
Barnmissionen är en kristen hjälporganisation som under många år har genomfört livsviktiga insatser för barn, ungdomar och familjer världen över. Genom utbildning, sjukvård och hjälp till självhjälp så stöttar vi de mest behövande till ett värdigare liv bort från misär och fattigdom. Barnmissionen bedriver sin verksamhet i b.la Filippinerna, Ukraina, Bangladesh, Kenya och Zambia. Barnmissionen har också ett 90-konto: 901080-2 hos plusgirot och är kontrollerad av SFI (Stiftelsen för Insamlingskontroll)
Läs mer om Barnmissionen här

KFUM Eskilstuna
KFUM erbjuder mötesplatser där barn och unga kan utvecklas och nå sin fulla potential. Att bli lyssnad på och att få utlopp för sina intressen är viktigt för att kunna må bra, inte minst för ungdomar. Därför erbjuder föreningen bland annat idrott, scouting, lägergårdar och fritidsgårdar för att möta unga människors behov.
Läs mer om KFUM Eskilstuna här